9012026 Philips HS1 inkl. väska.tif

Välj en Hjärtstartare med garanti

Om krisen uppstår har man inte råd att förlora en enda sekund. Därför är det viktigt att ha en hjärtstartare som är lätt att använda.

9012026 Philips HS1 inkl. väska.tif

Hjärtstopp ska inte behöva betyda slutet

En snabb defibrillering med hjärtstartare under de första minuterna är avgörande om en person med hjärtstopp ska överleva. För varje minut som går minskar chansen att överleva med 10%. 

Image by NeONBRAND
9016008-Väggfäste-till-HS1_FRx.png

Säkerställ att ni har en pålitlig Hjärtstartare

Vår hjärtstartare, Philips HS1, är världens mest sålda hjärtstartare. Den är specifikt utvecklad för att man snabbt och enkelt ska kunna få igång hjärtat igen vid hjärtstopp. Hjärtstartaren kommunicerar och ger tydliga instruktioner vid användning.

Hjärtstartare Philips HS1 

  • Lätt att använda

  • 8 års garanti

  • 4 års batteritid

  • Väggfäste samt skylt ingår

Låt oss underhålla er Hjärtstartare

Hjärtstartare behöver kontinuerligt underhåll och service för att fungera som de ska och eftersom att en hjärtstartare är så avgörande i en krissituation är det viktigt att den alltid är funktionell.

Med det sagt har vi gjort det så enkelt vi kan för er att hyra en hjärtstartare där allt ni behöver ingår i månadsavgiften. 

Allt ni behöver i en månadsavgift

När ni hyr er hjärtstartare av oss behöver ni inte tänka på någonting. Vi sköter allt åt er och planerar in regelbundna kontroller och servicetillfällen så att er hjärtstartare alltid är i toppskick.

Allt ingår till en låg månadsavgift

  • Hjärtstartare

  • Väggfäste och skyltar 

  • Service & Underhåll

  • Byte av elektroder och batterier

  • Utbildning i hur ni använder hjärtstartaren

  • Registrering (hjärtsäker zon)

Financial Report
Image by Martin Splitt

Öka chanserna med upp till 75%

Om man använder en hjärtstartare samt genomför effektiv hjärt- och lungräddning inom de första 3-5 minuterna överlever upp till 75% av de som blivit drabbade av ett plötsligt hjärtstopp.

I våra paket ingår hjärtstartare, utbildning i användning samt HLR-utbildning vilket säkerställer att alla på er arbetsplats är redo om olyckan är framme.

Våra lösningar

Hos oss kan ni hyra en hjärtstartare. Båda alternativen är självklart framtagna för att vara så fördelaktiga som möjligt.

Hyr Hjärtstartare - Utan bindningstid

Ibland vet man inte ur arbetsplatsen kommer se ut i framtiden. Därför har vi tagit fram en lösning där man kan hyra en hjärtstartare och lämna tillbaka den när man vill. Vi levererar, installerar och ser till att ni får en hjärtsäker zon.

Pris från  499 ;-/månad

exklusive moms

Hyr Hjärtstartare - 48 månader

Vi har gjort det så enkelt som möjligt för er att kunna hyra er hjärtstartare. I vår hyreslösning ingår allt ni behöver både från uppstart och löpande så som installation, service, underhåll och utbildningar. 

Pris från 299 ;-/månad 

exklusive moms

Redo att hitta en lösning som passar er?

Vi har hjärtstartaren, utbildningarna och expertisen som krävs för att ni ska känna er trygga på er arbetsplats. Låt oss hitta en lösning som passar er.