Worksafe_HLR_13_edited.jpg

HLR Utbildningar

Förbättra dina kunskaper inom hjärt och lungräddning

Worksafe_HLR_9.jpg

90 minuter av trygghetsskapande

En HLR utbildning tar ca 90 minuter och genomförs i er egen arbetsmiljö. Work Safe står för allt utbildningsmaterial som behövs för att utföra utbildningen. Utbildningen hålls av instruktörer godkända av HLR-rådet. Efter genomförd utbildning får ni som företag/arbetsgrupp ett inramat diplom att hänga upp på arbetsplatsen.

Utbildningar med focus på det praktiska

I utbildningen får ni lära er följande:

-Larma

-Medvetandekontroll

-Andningskontroll

-Träning med HLR-dockor

-Träning med hjärtstartare
-Luftvägsstopp

Worksafe_HLR_53.jpg

Fördelar med våra HLR Utbildningar

  • Vi kommer ut till er arbetsplats

  • Vi tränar med riktiga hjärtstartare

  • Fokus på det praktiska med ett pedagogiskt upplägg

Worksafe_HLR_702_edited.jpg
Worksafe_HLR_30.jpg

Utbildning i er egen arbetsmiljö

Vi kommer ut till er och håller i HLR-utbildningen så att ni ska kunna träna i en miljö ni känner er bekväma i. Det är även i er egen arbetsmiljö ni kommer att agera när det är skarpt läge och därför är det bäst att träna i den miljön.

Vi tar med oss allt som behövs. Allt ifrån dockor, hjärtstartare och övrig utbildningsmaterial. Allt ni behöver göra är att dyka upp.

Koppla din HLR-utbildning till ID06

Samla alla utbildningar på ett och samma ställe. Vi är en godkänd leverantör av HLR-utbildningar via ID06 kompetensdatabas. Det innebär att efter genomförd utbildning kan kursdeltagare få sitt utbildningsbevis registrerat på sitt ID06 kort.

Att ha kunskap inom hjärt och lungräddning är ett krav från vissa byggföretag för att få vistas på deras arbetsplatser.

ID06-kort-bestall.jpg

Träning med Hjärtstartare

I alla våra utbildningar ingår även utbildning och träning med hjärtstartare. En hjärtstartare är avgörande vid hjärtstopp och därför är det viktigt att ni har kunskapen kring hur en hjärtstartare fungerar och hur man använder en.

Ingen utdragen teori,
fokus på det praktiska

I våra HLR utbildningar har vi lagt största fokus på det praktiska där ni faktiskt får träna på att rädda liv. Vi anser att man lär sig bäst när man får göra själv och därför har vi dragit ner på den teoretiska biten till det minimala och avsatt så mycket tid som möjligt åt att träna på HLR med dockor och hjärtstartare.

Worksafe_HLR_27.jpg
Twisted Red Tile Roof

Ovärderlig kunskap om olyckan är framme