HLR utbildningar till företag och grupper

Fyll i kontaktformuläret så berättar vi mer

Såhär går en HLR utbildning till

HLR kurs work safe

Träna HLR med hjärtstartare

En HLR utbildning tar ca 90 minuter och genomförs i er egen arbetsmiljö där ni får träna HLR med hjärtstartare. Vi står för allt utbildningsmaterial som behövs för att utföra utbildningen. Utbildningen hålls av instruktörer godkända av HLR-rådet. Efter genomförd utbildning får ni som företag/arbetsgrupp ett inramat diplom att hänga upp på arbetsplatsen.

HLR med fokus på det praktiska

I utbildningen får ni lära er:

  • Larma

  • Medvetandekontroll

  • Andningskontroll

  • Träning med HLR-dockor

  • Träning med hjärtstartare

  • Luftvägsstopp

  • Grunderna inom första hjälpen

Worksafe_HLR_26.jpg
björn-09602.jpg

Träna i er egen arbetsmiljö

Vi kommer ut till er och håller i HLR-utbildningen så att ni ska kunna träna i en miljö ni känner er bekväma i. Det är även i er egen arbetsmiljö ni kommer att agera när det är skarpt läge och därför är det bäst att träna i den miljön.

Vi tar med oss allt som behövs. Allt ifrån dockor, hjärtstartare och övrig utbildningsmaterial. Allt ni behöver göra är att dyka upp.

Godkända från ID06

Samla alla utbildningar på ett och samma ställe. Vi är en godkänd leverantör av HLR-utbildningar via ID06 kompetensdatabas. Det innebär att efter genomförd utbildning kan kursdeltagare få sitt utbildningsbevis registrerat på sitt ID06 kort.

Att ha kunskap inom hjärt och lungräddning är ett krav från vissa byggföretag för att få vistas på deras arbetsplatser.

ID06-kort-bestall.jpg

Träning med hjärtstartare

I alla våra utbildningar ingår även utbildning och träning med hjärtstartare. En hjärtstartare är avgörande vid hjärtstopp och därför är det viktigt att ni har kunskapen kring hur en hjärtstartare fungerar och hur man använder en.

Ingen utdragen teori,
fokus på det praktiska

I våra HLR utbildningar har vi lagt största fokus på det praktiska där ni faktiskt får träna på att rädda liv. Vi anser att man lär sig bäst när man får göra själv och därför har vi dragit ner på den teoretiska biten till det minimala och avsatt så mycket tid som möjligt åt att träna på HLR med dockor och hjärtstartare.

HLR kurs work safe
bontouch-logo_edited.jpg

Johanna, Projektledare

"Vi hade en fantastisk HLR utbildning! Vi på Bontouch känner oss definitivt mer förberedda inför en eventuell akut situation. Gustav som höll i kursen gjorde det på en bra informativ nivå samtidigt som det kändes kul och lärorikt. Kan verkligen rekommendera Work Safe!"

djuronaset_logotype_edited.png

Malin, KMA Chef

"Vi är väldigt nöjda med vår HLR-utbildning för all personal på Djurönäset Konferens och Hotell!" - Malin, Djurönäset Hotell & Konferens

HumaNova_header.webp

Anna, Rektor

"HLR utbildning med Work
Safe för alla våra lärare och administrativ personal var mycket lärorik, värdefull och uppskattad. Instruktörerna var pedagogiska och kunniga inom området. En viktig utbildning som jag varmt kan rekommendera." - Anna, Humanova Utbildning

Twisted Red Tile Roof

Ovärderlig kunskap om olyckan är framme