HLR till företag & grupper

Vi utbildar ditt kontor inom hjärt och lungräddning

Såhär går en utbildning till

HLR i er arbetsmiljö

HLR i er arbetsmiljö

Vi kommer ut till er och håller i HLR-utbildningen så att ni ska kunna träna i en miljö ni känner er bekväma i. Det är även i er egen arbetsmiljö ni kommer att agera när det är skarpt läge och därför är det bäst att träna i den miljön.

Vi tar med oss allt som behövs. Allt ifrån dockor, hjärtstartare och övrigt utbildningsmaterial. Allt ni behöver göra är att dyka upp.

Träna med hjärtstartare

I alla våra utbildningar ingår även utbildning och träning med hjärtstartare. En hjärtstartare är avgörande vid hjärtstopp och därför är det viktigt att ni har kunskapen kring hur en hjärtstartare fungerar och hur man använder en.

Diplom efter genomförd utbildning

Vi är en godkänd leverantör av HLR-utbildningar via HLR-rådet. Det innebär att efter genomförd utbildning får ni som företag ett diplom att hänga upp på kontoret.

På utbildningen får ni lära er

- Bakgrunden till hjärtstopp
- Kedjan som räddar liv
- Larma
- Medvetandekontroll
- Andningskontroll
- Träning med HLR-dockor
- Träning med hjärtstartare
- Luftvägsstopp
- Grunderna inom första hjälpen

Fördelar med våra HLR Utbildningar

- Träna i en verklig miljö

  • Träna med verklighetstrogna dockor

  • Vi kommer ut till er kontor

  • Vi tränar med hjärtstartare

  • Fokus på det praktiska med ett pedagogiskt upplägg

  • Diplom med godkännande efter utbildningen

Våra instruktörer

default_placeholder_image.jpg

Gustav Malm

HLR-instruktör

Alexi Betancor

HLR-instruktör

Referenskunder

"

"Vi hade en fantastisk HLR utbildning! Vi på Bontouch känner oss definitivt mer förberedda inför en eventuell akut situation. Gustav som höll i kursen gjorde det på en bra informativ nivå samtidigt som det kändes kul och lärorikt. Kan verkligen rekommendera Work Safe!" - Johanna, Bontouch AB

Ingen utdragen teori,
fokus på det praktiska

I våra HLR utbildningar har vi lagt största fokus på det praktiska där ni faktiskt får träna på att rädda liv. Vi anser att man lär sig bäst när man får göra själv och därför har vi dragit ner på den teoretiska biten till det minimala och avsatt så mycket tid som möjligt åt att träna på HLR med dockor och hjärtstartare.

Ingen utdragen teori,
fokus på det praktiska
Utmana dina kollegor

Utmana dina kollegor

Med vår utrustning kan du tävla mot dina kollegor och se vem som är bäst på hjärt och lungräddning. Dockorna är uppkopplade mot instruktörens Ipad vilket gör att man kan mäta effektiviteten i kompressioner samt inblåsningarna. Den deltagare som bemästrar detta kommer vinna och få ett pris efter utbildningen!

Ovärderlig kunskap om olyckan är framme

Kontakta oss så berättar vi mer!